kucharz Sopot, szef kuchni Sopot, gastronomia Sopot
- przygotowanie potraw,
- nadzór nad przestrzeganiem porządku i przepisów BHP w kuchni,
- dbanie o estetyczny wygląd przygotowanych potraw,
- nadzorowanie jakości zamawianych produktów oraz racjonalnego dysponowania składnikami,
- przydzielanie zadań i prac pomocnikom i osobom pracującym w kuchni,
- pilnowanie świeżości produktów spożywczych,
- dbanie o ewentualną naprawę lub wymianę akcesoriów i sprzętów kuchennych.
Wymagania
posiadasz doświadczenie w pracy w gastronomii (hotele, imprezy cateringowe), a gotowanie to twoja pasja,
masz doświadczenie na podobnym stanowisku - atut mile widziany,
cechujesz się wysoką kulturą osobistą,
jesteś osobą sumienną, która potrafi pracować w zespole,
posiadasz aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych lub możesz taką wyrobić.
Oferujemy
stałą umowę o pracę oraz atrakcyjne wynagrodzenie,
szansę rozwoju zawodowego,
możliwość zakwaterowania,
obiady pracownicze,
możliwość uczestnictwa w szkoleniach i kursach organizowanych przez firmę.
Klauzule informacyjne
Aplikuj