planowanie budżetu sprzedażowego oraz jego realizację w podległych mu jednostkach
zarządzanie personelem
optymalizację oraz kontrolę kosztów
szkolenia pracowników
utrzymanie założonych standardów obsługi klienta
Wymagania
doświadczenie w zarządzaniu przynajmniej jednym punktem sprzedaży
doświadczenie w pracy z budżetami sprzedażowymi
umiejętność pracy w zespole
komunikatywność
obsługa komputera (MS Office)
prawo jazdy
Oferujemy
możliwość rozwoju i awansu na menadżera regionalnego (w pierwszym etapie zatrudnienia praca i zarządzanie TYLKO jednym punktem)
możliwość zdobycia doświadczenia w ogólnopolskiej sieci cukierni
samodzielność organizacji pracy własnej i zespołu przy zachowaniu obowiązujących standardów
możliwość budowy własnego zespołu
stabilne zatrudnienie
szkolenia związane z wykonywaną pracą
#overlay {
position: fixed; /* Sit on top of the page content */
width: 100%; /* Full width (cover the whole page) */
height: 100%; /* Full height (cover the whole page) */
top: 0;
left: 0;
right: 0;
bottom: 0;
background-color: rgba(0,0,0,0.75); /* Black background with opacity */
z-index: 20; /* Specify a stack order in case you're using a different order for other elements */
cursor: pointer; /* Add a pointer on hover */
}